February 24, 2020

February 20, 2019

Please reload

Recent Posts

Televisiedebuut in dramaserie 'De Fractie' op NPO2

September 28, 2015

1/6
Please reload

Featured Posts

Scenario schrijven voor 48H FILM PROJECT Utrecht

September 25, 2015

Een scenarioschrijver had gevraagd of ik mee wilde schrijven aan zijn 48hour Film in Utrecht. Hij wilde een film maken over vluchtelingen en dat bleek ook "toevallig" het thema te zijn wat we kregen toegewezen. Helaas had hij al genoeg acteurs geboekt, dus besloot ik als assistent scenarioschrijver mee te doen. 

 

Het principe van het 48hour Film Project is dat je met een team in 48 uur tijd een film schrijft, filmt, edit en inlevert. Het is een wedstrijd waarin je strijdt tegen verschillende teams binnen een stad. Je krijgt dan een genre toegewezen en wat andere instructies die je in de film moet verwerken. Een enorm goede ervaring om onder tijdsdruk te presteren en samen te werken. 

 

Uiteindelijk zijn we genomineerd voor "Best use of line" (de tekstregel die in de film moest worden gebruikt was "These borders are only in your mind") en vijfde geworden in de categorie 'publieksprijs'.

 

De film hebben we met een internationale crew gemaakt en engelstalig geschreven. Weer een topervaring rijker! Mocht je de film willen zien, klik dan hier.

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Vimeo - Black Circle
  • Twitter Classic
  • Facebook Classic