February 24, 2020

February 20, 2019

Please reload

Recent Posts

Televisiedebuut in dramaserie 'De Fractie' op NPO2

September 28, 2015

1/6
Please reload

Featured Posts

Vocale impressie van m'n stem #studiorecording

December 21, 2015

 

Ik was gevraagd te zingen in Studio Moskou, een recording studio in Utrecht, voor een groep sound engineers die nieuwe microfoons en versterkers wilde testen. Na afloop vroeg ik de eigenaresse van de studio, Silvia Vermeulen, of ik de opnamen kon gebruiken voor een auditie. Ze vertelde me dat de opnamen niet gebruikt kunnen worden vanwege het uitproberen van de verschillende versterkers waardoor de opnamen waren mislukt. Maar even later stelde ze voor dat ik een middagje langs zou komen om opnieuw mijn stem op te nemen "omdat ze m'n stem zo mooi vond". Super aardig! 

 

Dankjewel Silvia Vermeulen voor deze kans! Het eindresultaat: een vocale impressie van m'n stem!

 

Klik hier om de opname te luisteren

 

 

 

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Vimeo - Black Circle
  • Twitter Classic
  • Facebook Classic