February 24, 2020

February 20, 2019

Please reload

Recent Posts

Televisiedebuut in dramaserie 'De Fractie' op NPO2

September 28, 2015

1/6
Please reload

Featured Posts

Stemacteren voor Nederlandse Filmacademie

January 16, 2016

Wat een aftrap voor het nieuwe jaar: een acteerklus op de Nederlandse Filmacademie! Regisseur Fedor Sendak, die afstudeert aan de Nederlandse Filmacademie in Amsterdam vroeg me te acteren met m'n stem door verschillende scenes in te spreken voor zijn films. Van een Britse nette dame tot een nasale Amerikaanse tot een mysterieuze dromerige stem, deze regisseur pushte me om alles uit m'n stem te halen wat er in zat. 

 

 

Heel gaaf om voor een tweede keer met een regisseur van de Nederlandse Filmacademie samen te werken en in het engels te acteren met m'n stem. De filmacademie is echt een van m'n lievelingsplekken om te werken. Je voelt de creatieve atmosfeer als je er rondloopt: "This is where the (film)magic happens ;). 

 

Zodra de stemfragmenten openbaar mogen worden gemaakt; post ik ze hier op m'n website. 

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Vimeo - Black Circle
  • Twitter Classic
  • Facebook Classic