February 24, 2020

February 20, 2019

Please reload

Recent Posts

Televisiedebuut in dramaserie 'De Fractie' op NPO2

September 28, 2015

1/6
Please reload

Featured Posts

Ik heb een nieuwe band!

September 4, 2017

Begin augustus heb ik auditie gedaan om de lead zangeres te worden bij de band 'Meadowly'. En ik ben het geworden! Ik was al langer op zoek naar een nieuwe vaste band om mee op te treden. En dan met name naar een band die ook jazz en soul nummers spelen, omdat je daar zo lekker je 'ziel in kunt leggen' als je zingt. En als zangeres zit er ook lekker veel uitdaging in, muzikaal gezien. En nu heb ik zo'n band gevonden! De stijl van de band is 'vintage' - vooral jazz/soul/swing nummers. Maar ook moderne dansnummers waar je helemaal op 'los' kunt gaan. We spelen op bruiloften, feestjes etc en dan voornamelijk covers. De vorige zangeres ging er mee stoppen dus vandaar dat ze een nieuwe zangeres zochten. Ik kom dus in een gespreid bedje terecht want ze hebben al een netwerk en er staan al optredens gepland. We hadden 19 august al ons eerste optreden en het was geweldig!

 

Dus heb jij een feestje, een bruiloft, een huiskamerconcert, een festival of wil je gewoon live muziek in je achtertuin: Bel ons! Voor meer info zie www.meadowly.nl

 

Maar wat voor liedjes zingen jullie dan zoal Dieuwke? Nou, bijvoorbeeld deze is een van m'n favorieten:

 

 

 

 

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Vimeo - Black Circle
  • Twitter Classic
  • Facebook Classic