top of page

Spreeklessen

Technieken voor 'Spreken in het Openbaar'

Vanuit haar podiumervaring als zangeres en actrice geeft Dieuwke naast zanglessen ook les in presentatietechnieken. Hoe sta je voor een groep? Wat doet lichaamstaal, stemgebruik en ademhaling  met je? En hoe houd je je publiek geboeid? We kijken o.a. naar de story telling technieken die ook worden gebruikt bij TED Talks. Soms is 1 sessie al genoeg om je speech naar een hoger niveau te tillen.

Of boek een les 'Stembevrijding'

In deze lessen leer je dichter bij je emoties te komen door middel van stem oefeningen. Of dichter bij je stem, als je die een letterlijk of figuurlijk kwijt bent.

Sing your heart out, speak your mind!

 

Ook via SKYPE/ZOOM mogelijk

Deze lessen geef ik zowel via Skype/ZOOM als ook face to face. Het maakt dus niet uit waar je woont, we maken een plan. 

Deze mensen gingen u voor:

"Toen ik dit jaar begon als docent op een ROC bleek dat ik qua stemvolume niet altijd even makkelijk boven de wat rumoerige klassen uit kwam. Inmiddels heb ik vier lessen gehad en het heeft merkbaar resultaat!

Door oefeningen leer ik op een andere manier mijn stem te gebruiken en de volumeknop wat hoger te zetten.
Erg leuk is dat ik in de lessen niet alleen bij mijn stem stilsta, maar ook samen met Dieuwke de rest van mijn presentatie nog eens onder de loep neem. Van diverse leerlingen en in diverse klassen heb ik al spontaan de reactie gekregen dat ik duidelijker spreek en steviger sta, iets wat ik zelf ook zo ervaar."
 

Irene Kastelein - Docent Verpleegkunde

 

"De spreeklessen die ik bij Dieuwke heb gehad hebben ervoor gezorgd dat ik met meer zelfvertrouwen voor een groep mensen kan staan. De technieken die we hebben geoefend maken mijn spreken duidelijker en rustiger. Ook kan ik nu luider zingen en spreken zonder dat ik mijn stembanden belast."  

Gerda de Vries: Opticien en spreekster bij verschillende trainingen en conferenties

"Ik heb geleerd wie ik ben en mag zijn als ik voor een groep moet spreken. Vanuit dat startpunt bepaal ik mijn houding, ademhaling en spreektechniek. Dieuwke heeft me voorzien van praktische methodes om mezelf hierin te trainen en beter te worden. Ik kan deze lessen van harte aanbevelen als je moeite hebt met het spreken voor groepen! "

Dirk Jan Kraan - UX/Interaction Designer Randstad Groep Nederland

Uw investering:

Het lestarief voor privé- lessen is 40,00 euro (ex. btw) per les van een uur.

 

 

Wilt u zelfverzekerder voor een groep staan? Dat mensen op het puntje van hun stoel zitten terwijl u spreekt? Boek dan een sessie 'Spreken in het Openbaar' en verbeter je spreektechniek. Neem contact op met Dieuwke voor een advies op maat.
  • RSS
  • Instagram
  • Vimeo - Black Circle
  • Facebook Classic
bottom of page