top of page

Zanglessen

Sing Your Heart Out - Studio

Wil je voor het eerst leren zingen? Of heb je ervaring met zingen maar verlang je naar een gezonde techniek? Of misschien wil je wel leren zingen voor een groot publiek? Neem dan contact op met Dieuwke voor een gratis proefles.

 

Dieuwke geeft zowel privélessen als ook DUO- en groepslessen aan volwassenen en kinderen in alle muziekstijlen die vallen onder de term 'Lichte muziek' : Pop, Jazz, Soul, Rock, Musical, Kleinkunst etc. Zij is getraind in zowel klassieke zangtechnieken als ook CVT van Catherine Sandolin. Haar zangstudio is gevestigd in Utrecht.

 

In de lessen leer je zangtechniek, tekst- en melodie-interpretatie en de anatomie van je lichaam. Het doel is dat je jouw lichaam leert kennen als instrument waardoor je de juiste spieren gebruikt om te zingen en je op een ontspannen manier je hart kunt uitzingen.

Lessen 'Stembevrijding'

In deze lessen leer je dichter bij je emoties te komen door middel van stem oefeningen. Of dichter bij je stem, als je die een beetje kwijt bent. 

Jouw investering:

Het lestarief voor privé- lessen is 40,00 euro (ex btw) per les van 45 min.

Voor DUO-lessen is het tarief 35,00 euro (ex btw) per persoon per les van 1 uur

Voor leerlingen boven de 21 jaar geldt een btw tarief van 21%.

Ook via ZOOM/SKYPE mogelijk:

Ik geef tegenwoordig ook les in het buitenland en Nederland via Zoom/Skype sessies. Voor diegenen die wat verder weg wonen en toch les willen krijgen. 

 

  • RSS
  • Instagram
  • Vimeo - Black Circle
  • Facebook Classic
bottom of page