February 24, 2020

February 20, 2019

Please reload

Recent Posts

Televisiedebuut in dramaserie 'De Fractie' op NPO2

September 28, 2015

1/6
Please reload

Featured Posts

Op de filmset van 48H FILM PROJECT Rotterdam

August 22, 2015

"This dying scene is killing me", riep ik op de set na een aantal takes waarin ik dood moest neervallen na een vergiftiging (spoiler alert ;). Ik was gevraagd om mee te doen aan team 'Spinflip Films' als actrice. Als genre hadden we 'film de femme' gekregen en ik mocht een spionne spelen in de film 'Trust Unwarranted'.

 

Het principe van het 48hour Film Project is dat je met een team in 48 uur tijd een film schrijft, filmt, edit en inlevert. Het is een wedstrijd waarin je strijdt tegen verschillende teams binnen een stad. Je krijgt dan een genre toegewezen en wat andere instructies die je in de film moet verwerken. Enorm goede ervaring om onder tijdsdruk te presteren en samen te werken. 

 

Wat gaaf was, was dat ik opnieuw in het Engels kon acteren, dit keer met een Amerikaans accent. Ik doe nu 50/50 engelse projecten en nederlandstalige projecten om m'n engelse cv ook uit te breiden en m'n accenten (Brits en Engels) te blijven practiseren. Zodra de film online staat, post ik deze hier.

 

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Vimeo - Black Circle
  • Twitter Classic
  • Facebook Classic