top of page

Toneelspelen met "The Orange Tea Theatre Group"

Afgelopen week stond ik op de bühne met de professionele en getalenteerde acteurs van 'The Orange Tea Theatre Group". Een groep met Engelstalige acteurs uit Amerika/Groot-Brittanie die in Amsterdam wonen en acteren. Op deze manier kon ik mijn Britse en Amerikaanse accent wat bijhouden. En oh wat houd ik van acteren in het engels!

In een week tijd hebben we n.a.v. nieuwsverhalen 5 kleine toneelstukjes geschreven en opgevoerd. Een samenwerking tussen storytellers en acteurs. Ik speelde samen met een aantal Britse actrices een komische sketch over ' 'Motherhood". Waarin ik een jonge zwangere vrouw speelde die voor het eerst moeder zou gaan worden. Enorm gaaf om met zulke professionele acteurs samen te spelen! En in het engels! Opdat er maar meer van dit soort projecten mogen komen in de toekomst!

Voor meer info over The Orange Tea Theatre lees hier verder.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • RSS
  • Instagram
  • Vimeo - Black Circle
  • Facebook Classic
bottom of page