February 24, 2020

February 20, 2019

Please reload

Recent Posts

Televisiedebuut in dramaserie 'De Fractie' op NPO2

September 28, 2015

1/6
Please reload

Featured Posts

Oculus Rift film 'Spectator' Ship' draait in EYE Nationaal Film Instituut

June 27, 2015

Ik ben door regisseur Momchil Alexiev van de Nederlandse Film Academie gecast om te acteren in zijn afstudeerfim. Hij maakte gebruik van de nieuwste Oculus Rift technologie en filmde met een 360 graden camera. 

 

“Spectatorship, Trust, Responsibility. Long John Silver is not interested in those. All he cares about is his missing eye and an old gold treasure. I, on the other hand, am concerned. I start understanding why Captain Flint insisted on signing a contract before departure. 

We left the port ahead of schedule and the ship will have to be finished on the way. We are reaching open waters very soon. The question is who is going to be the captain and who the master of this journey.”

 

Ik speelde een toneelactrice in deze film. De film komt 29 juni uit in het EYE Nationaal Film Instituut te Amsterdam.

Klik hier voor tijden, locatie en kaartverkoop.

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Vimeo - Black Circle
  • Twitter Classic
  • Facebook Classic