top of page

Oculus Rift film 'Spectator' Ship' draait in EYE Nationaal Film Instituut

Ik ben door regisseur Momchil Alexiev van de Nederlandse Film Academie gecast om te acteren in zijn afstudeerfim. Hij maakte gebruik van de nieuwste Oculus Rift technologie en filmde met een 360 graden camera.

“Spectatorship, Trust, Responsibility. Long John Silver is not interested in those. All he cares about is his missing eye and an old gold treasure. I, on the other hand, am concerned. I start understanding why Captain Flint insisted on signing a contract before departure.

We left the port ahead of schedule and the ship will have to be finished on the way. We are reaching open waters very soon. The question is who is going to be the captain and who the master of this journey.”

Ik speelde een toneelactrice in deze film. De film komt 29 juni uit in het EYE Nationaal Film Instituut te Amsterdam.

Klik hier voor tijden, locatie en kaartverkoop.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • RSS
  • Instagram
  • Vimeo - Black Circle
  • Facebook Classic
bottom of page