top of page

Televisiedebuut in dramaserie 'De Fractie' op NPO2

M'n televisiedebuut van dit jaar!! Ik speel de notuliste van de fractievergadering van de VPN in de politieke dramaserie 'De Fractie' op NPO2. Een klein rolletje, maar toch. Don't despise small beginnings ;)

In de politieke dramaserie 'De Fractie' lopen fictie en werkelijkheid door elkaar. De kijker volgt de fictieve politieke partij "De VPN" (Vrijzinnige Partij Nederland). Deze fictieve partij staat in de serie midden tussen de 'echte' politieke partijen die nu in Nederland aan de macht zijn. Door de ogen van de VPN-leden krijg je een kijkje achter de schermen van Den Haag. Waar lief en leed gedeeld wordt, en niets is wat het lijkt..

Je kunt de uitzending hier terugkijken. Ik ben te zien van 11.50 min - 14.25 min en nog een keer op 16.02 min.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • RSS
  • Instagram
  • Vimeo - Black Circle
  • Facebook Classic
bottom of page