top of page

My dream coaches

Ik heb het geluk gehad om telkens op een kruispunt in m'n leven een mentor of coach te ontmoeten die voor een lange tijd met me mee wilde wandelen en me verder hielp in het maken van keuzes en het volgen van m'n dromen. Omdat ik iedereen zo'n coach gun en omdat ik zonder hen niet kan doen wat ik nu doe... een klein eerbetoon aan deze drie topvrouwen:

Evelien Lens - Toen ik haar voor het eerst ontmoette dacht ik: die vrouw heeft alles gedaan wat ik later wil gaan doen! Optreden met bandjes, acteren (als zij een verhaal vertelt dan zit je op het puntje van je stoel), evenementen organiseren, mensen inspireren, een bloedmooie krachtige vrouw zijn mét een eigen onderneming. Tijdens m'n hele studententijd en daarna was Evelien mijn dreamcoach die me steeds weer herinnerde aan de dingen die er echt toe doen: relaties, relaties, relaties. En genieten! Echt genieten.

Wat ik van Evelien geleerd heb, is te veel om op te noemen. Dankjewel Evelien, wat een sterke, veerkrachtige vrouw ben jij! Alles wat jij me leert, leef je zelf ook uit. I love you!

Zie ook haar website: http://www.2bcome.nl

Margret Schaafsma

Toen ik afgestudeerd was en op zoek naar een baan, liep ik businesscoach Margret tegen het lijf. Zij bood aan mij een jaar lang intensief te coachen in het opschrijven van m'n dromen, het nemen van persoonlijkheidstesten en het uitvinden van wat nu precies mijn kracht is. Ze hielp me helderheid te krijgen over de vragen: 'Wie ben ik?' 'Wat kan ik?' en 'Wat wil ik?'. Sollicitatiebrieven schrijven bleek tegelijk persoonlijke ontwikkeling te zijn. Ik vond een baan! Nadat ik een jaar als Coordinator Online Media had gewerkt, kwam ik op een volgend kruispunt en heeft zij mij opnieuw gecoached in antwoorden vinden op diezelfde drie vragen.

Aan het einde van dat traject met haar wist ik het zeker: de harten van mensen raken door acteren en zingen is mijn nummer één passie. Door haar had ik de moed om ZZP'er te worden in een tijd van financiële crisis. En het is geslaagd! "It all starts behind the scenes", stuurde ze me laatst op een kaartje. Dankjewel Margret, jij geeft en je geeft en je geeft! Wat een inspirator. Ik ben je enorm dankbaar! Zie ook haar website: http://www.iam-us.nl - "De mens op de juiste plek".

Menna de Jager - En dan nu... Menna de Jager - Wow, een derde vrouw in m'n leven die me precies vertelt wat ik moet horen als ik even niet meer weet waarvoor ik 't allemaal doe. We zijn ons traject net begonnen en ik kan niet benadrukken hoe waardevol het is om een coach te hebben die je helpt je dromen te verwezelijken en je vertelt waar het allemaal om draait, als je dat zelf even vergeten bent. Wat ik in Menna bewonder is dat zij door het vuur gaat voor diegenen waar ze in gelooft. Zij geeft mensen niet snel op. Dankjewel voor wie je bent Menna!! Jij vindt altijd de rode draad terug in de warboel die "het leven" heet ;) We zijn onze reis nog maar net begonnen en ik kan niet wachten wat er nog komen gaat!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • RSS
  • Instagram
  • Vimeo - Black Circle
  • Facebook Classic
bottom of page