top of page

Vocale impressie van m'n stem #studiorecording

Ik was gevraagd te zingen in Studio Moskou, een recording studio in Utrecht, voor een groep sound engineers die nieuwe microfoons en versterkers wilde testen. Na afloop vroeg ik de eigenaresse van de studio, Silvia Vermeulen, of ik de opnamen kon gebruiken voor een auditie. Ze vertelde me dat de opnamen niet gebruikt kunnen worden vanwege het uitproberen van de verschillende versterkers waardoor de opnamen waren mislukt. Maar even later stelde ze voor dat ik een middagje langs zou komen om opnieuw mijn stem op te nemen "omdat ze m'n stem zo mooi vond". Super aardig!

Dankjewel Silvia Vermeulen voor deze kans! Het eindresultaat: een vocale impressie van m'n stem!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • RSS
  • Instagram
  • Vimeo - Black Circle
  • Facebook Classic
bottom of page