February 24, 2020

February 20, 2019

Please reload

Recent Posts

Televisiedebuut in dramaserie 'De Fractie' op NPO2

September 28, 2015

1/6
Please reload

Featured Posts

Film: "The story of the young rich man" van regisseur Matteo Canetta

May 19, 2016

 

Regisseur Matteo Canetti had me vorig jaar zien spelen in de film 'Spectator' Ship' van regisseur Momchill Alexiev en nu een jaar later, vroeg Matteo me om te stemacteren voor zijn afstudeerfilm. Voor zijn Master Degree Programme in Film aan de Nederlandse Filmacademie in Amsterdam maakte hij de film "The story of the young rich man". Ik mocht de rol spelen van een priester in een klooster die de biecht afneemt van een jongedame op zoek naar de zin van het leven. "Een vrouw die de rol van een priester speelt?", hoor ik je denken. Jawel, een tikje controversieel en out of the box ;) Maar het eindresultaat mag er wezen. Kunst schuurt soms een beetje om je na te laten denken, een spiegel voor te houden, te raken. Matteo raakte hier in mijn ogen de juiste snaar. Ik ben er dan ook trots op om aan zijn film te hebben mogen meewerken.

 

"The story of the young rich man" wordt van 25 juni - 1 juli 2016 vertoond in het Eye Nationaal Filminstituut te Amsterdam. 

 

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Vimeo - Black Circle
  • Twitter Classic
  • Facebook Classic