top of page

Film: "The story of the young rich man" van regisseur Matteo Canetta


Regisseur Matteo Canetti had me vorig jaar zien spelen in de film 'Spectator' Ship' van regisseur Momchill Alexiev en nu een jaar later, vroeg Matteo me om te stemacteren voor zijn afstudeerfilm. Voor zijn Master Degree Programme in Film aan de Nederlandse Filmacademie in Amsterdam maakte hij de film "The story of the young rich man". Ik mocht de rol spelen van een priester in een klooster die de biecht afneemt van een jongedame op zoek naar de zin van het leven. "Een vrouw die de rol van een priester speelt?", hoor ik je denken. Jawel, een tikje controversieel en out of the box ;) Maar het eindresultaat mag er wezen. Kunst schuurt soms een beetje om je na te laten denken, een spiegel voor te houden, te raken. Matteo raakte hier in mijn ogen de juiste snaar. Ik ben er dan ook trots op om aan zijn film te hebben mogen meewerken.

"The story of the young rich man" wordt van 25 juni - 1 juli 2016 vertoond in het Eye Nationaal Filminstituut te Amsterdam.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • RSS
  • Instagram
  • Vimeo - Black Circle
  • Facebook Classic
bottom of page