top of page

Ik heb een nieuwe band!


Begin augustus heb ik auditie gedaan om de lead zangeres te worden bij de band 'Meadowly'. En ik ben het geworden! Ik was al langer op zoek naar een nieuwe vaste band om mee op te treden. En dan met name naar een band die ook jazz en soul nummers spelen, omdat je daar zo lekker je 'ziel in kunt leggen' als je zingt. En als zangeres zit er ook lekker veel uitdaging in, muzikaal gezien. En nu heb ik zo'n band gevonden! De stijl van de band is 'vintage' - vooral jazz/soul/swing nummers. Maar ook moderne dansnummers waar je helemaal op 'los' kunt gaan. We spelen op bruiloften, feestjes etc en dan voornamelijk covers. De vorige zangeres ging er mee stoppen dus vandaar dat ze een nieuwe zangeres zochten. Ik kom dus in een gespreid bedje terecht want ze hebben al een netwerk en er staan al optredens gepland. We hadden 19 august al ons eerste optreden en het was geweldig!

Dus heb jij een feestje, een bruiloft, een huiskamerconcert, een festival of wil je gewoon live muziek in je achtertuin: Bel ons! Voor meer info zie www.meadowly.nl

Maar wat voor liedjes zingen jullie dan zoal Dieuwke? Nou, bijvoorbeeld deze is een van m'n favorieten:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • RSS
  • Instagram
  • Vimeo - Black Circle
  • Facebook Classic
bottom of page