top of page

Lessen "Spreken in het openbaar"


Vanuit mijn podiumervaring als zangeres en actrice geef ik ook les in presentatietechnieken. Hoe sta je voor een groep? Wat doet lichaamstaal, stemgebruik, ademhaling, articulatie met je? En hoe breng je jouw inhoud zo goed mogelijk over in een vorm waar mensen constant geboeid blijven en die bij jou past. We kijken o.a. naar de story telling technieken die ook worden gebruikt bij TED Talks. Ik vind dit zelf een van de leukste dingen om te doen omdat ik m'n zang- en acteer ervaring hierbij kan combineren met mijn ervaring in het zakenleven en dit kan vertalen naar toegepaste oefeningen.

Hieronder enkele testimonials. Mocht u ook een zeslessenpakket spreeklessen willen volgen, neem dan gerust contact met me op voor een advies op maat. Dan help ik u in zes lessen naar een stevigere presentatie persoonlijkheid.

Ik heb geleerd wie ik ben en mag zijn als ik voor een groep moet spreken. Vanuit dat startpunt bepaal ik mijn houding, ademhaling en spreektechniek. Dieuwke heeft me voorzien van praktische methodes om mezelf hierin te trainen en beter te worden. Ik kan deze lessen van harte aanbevelen als je moeite hebt met het spreken voor groepen!

Dirk Jan Kraan - UX/Interaction Designer Randstad Groep Nederland

"Toen ik dit jaar begon als docent op een ROC. bleek dat ik qua stemvolume niet altijd even makkelijk boven de wat rumoerige klassen uit kwam. Inmiddels heb ik vier lessen gehad en het heeft merkbaar resultaat!

Door oefeningen leer ik op een andere manier mijn stem te gebruiken en de volumeknop wat hoger te zetten. Erg leuk is dat ik in de lessen niet alleen bij mijn stem stilsta, maar ook samen met Dieuwke de rest van mijn presentatie nog eens onder de loep neem. Van diverse leerlingen en in diverse klassen heb ik al spontaan de reactie gekregen dat ik duidelijker spreek en steviger sta, iets wat ik zelf ook zo ervaar."

Irene Kastelein - Docent Verpleegkunde

"De spreeklessen die ik bij Dieuwke heb gehad hebben ervoor gezorgd dat ik met meer zelfvertrouwen voor een groep mensen kan staan. De technieken die we hebben geoefend maken mijn spreken duidelijker en rustiger. Ook kan ik nu luider zingen en spreken zonder dat ik mijn stembanden belast."

Gerda de Vries: Opticien en spreekster bij verschillende trainingen en conferenties

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • RSS
  • Instagram
  • Vimeo - Black Circle
  • Facebook Classic
bottom of page